Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Ako funguje umelá inteligencia na Chytrom webe makléra

Ako funguje umelá inteligencia na Chytrom webe makléra

Ako realitný maklér čelíte mnohým výzvam - predaju nehnuteľností, sledovaniu legislatívnych zmien a reagovaniu na trhové zmeny. V neustále sa meniacom a konkurenčnom svete nehnuteľností je kľúčové nielen dokázať sa prispôsobiť, ale aj predvídať budúce trendy. Ale jednou z najväčších výziev, s ktorou sa pravdepodobne stretávate, je prezentácia vašich služieb a získavanie nových klientov.

V dnešnej dobe je jedným z kľúčových spôsobov, ako osloviť nových zákazníkov a ukázať im hodnotu vašich služieb, tvorba pútavého a relevantného obsahu. Či už ide o blogové príspevky, ktoré sa zaoberajú aktuálnymi trendmi v realitnom svete, alebo podrobné informácie o vašich službách na vašich webových stránkach a sociálnych sieťach.

Tvorba tohto obsahu je však často náročná časovo aj finančne. Okrem toho, v dnešnej dobe rýchlych zmien a vysokej konkurencie je nutné, aby bol váš obsah aktuálny a zaujímavý pre potenciálnych klientov. A práve tu sa môže stať umelá inteligencia vaším silným spojencom.

UMELÁ INTELIGENCIA - VAŠA CESTA K ÚSPECHU

Tradičná reklama má v realitnom svete samozrejme naďalej svoje miesto, ale nemali by ste prehliadať rastúci vplyv sociálnych médií a online marketingu. Ale čo s tým? Odpoveďou na túto výzvu môže byť využitie umelej inteligencie (AI) v aplikácii Chytrý web makléra.

Umelá inteligencia je schopná generovať unikátny obsah na základe určených parametrov. Predstavte si, že potrebujete napísať článok o trendoch cien nehnuteľností v Českej republike. S aplikáciou Chytrý web makléra môže tento proces prebehnúť veľmi jednoducho a rýchlo.

CHYTRÝ WEB MAKLÉRA - STAČIA DVA JEDNODUCHÉ KROKY 

Ako na to? Stačí urobiť dva jednoduché kroky. Po prvé, zadáte tému a kľúčové informácie - napríklad že ceny nehnuteľností začali klesať na jar 2022 a že pokles činí približne 13 %. Druhý krok je stlačenie tlačidla "Generovať článok". Umelá inteligencia sa potom dá do práce a vygeneruje unikátny článok, jehož štruktúra a štýl zodpovedajú tomu, ako keby ho napísal skúsený realitný maklér.

Nemusíte sa starať o gramatiku, slovosled alebo štýl. AI sa o to postará za vás. Takýto článok potom môžete obohatiť o ilustratívny obrázok a poslať ho svojim kontaktom alebo zdieľať na sociálnych sieťach.

Umelá inteligencia ale ponúka viac než len tvorbu obsahu. Je schopná vygenerovať aj úvodný e-mail s odkazom na článok, ktorý môžete automaticky rozeslať svojim kontaktom. Vďaka tomu môžete efektívne šíriť svoj obsah a dosiahnuť na širší okruh potenciálnych klientov.

Presvedčte sa na vlastné oči, ako rýchla je tvorba obsahu s pomocou umelej inteligencie v aplikácii Chytrý web makléra:

VYSKÚŠAJTE UMELÚ INTELIGENCIU ZADARMO

Inovácie v podobe umelej inteligencie v realitnom priemysle môže byť práve tým krokom vpred, ktorý potrebujete k dosiahnutiu vašich cieľov.Pokial máte záujem vyskúšať umelú inteligenciu, vytvorte si účet v aplikácii Chytrý web makléra na 30 dní úplne zadarmo a objavte nielen AI, ale všetkých 14 skvelých funkcií, vďaka ktorým si Chytrý web makléra zamilujete.

Vyskúšajte Chytrý web makléra na 30 dní ZDARMA

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)