Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stránka nehnuteľnosti predáva moderným a efektívnym spôsobom

Stránka nehnuteľnosti predáva moderným a efektívnym spôsobom

Vlastná webová stránka nehnuteľnosti v aplikácii Chytrý web makléra je používateľsky prívetivá a dokáže oveľa viac než len profesionálne prezentovať. Môže vám pomôcť predať (aj získať) nehnuteľnosť za vyššiu cenu ako tradičné stránky s ponukami. Ako sa na vlastnej webovej stránke s nehnuteľnosťami predávajú a získavajú nehnuteľnosti? Odhalíme tajomstvo.

Ako prezentovať nehnuteľnosť

Najťažšiu úlohu máte za sebou, získali ste si dôveru predávajúceho a chystáte sa pripraviť nehnuteľnosť na predaj. Samozrejme, budete sa venovať homestagingu, zdokonaľovať fotodokumentáciu, pripravovať 3D skenovanie, videoprehliadku, zábery z dronu, pôdorysy.

Potom však musíte nehnuteľnosť predstaviť kupujúcim. Ten, kto je o krok vpred a vie používať moderné prezentačné nástroje, zvyčajne dosiahne vyššiu predajnú cenu.

Tradičné inzertné portály prezentujú nehnuteľnosti v jednotnej šablóne, ale každá nehnuteľnosť má svoju vlastnú dušu a mala by byť schopná ukázať kupujúcim, v čom je jedinečná. Aby nehnuteľnosť zaujala kupujúcich, potrebuje dostatok priestoru a individuálny prístup ku každej prezentácii.

Vlastná webová stránka nehnuteľnosti

Moderná a efektívna prezentácia znamená mať vlastnú webovú stránku nehnuteľnosti, ktorú môžete ďalej zdieľať na sociálnych sieťach, iných platformách alebo ju predstaviť kupujúcim. Vlastná webová stránka je stále príjemnou novinkou, na záujemcov pôsobí sviežim a originálnym dojmom.

Na vlastnej webovej stránke je dostatok priestoru na zdôraznenie výhod, prezentáciu kladov alebo príležitostí. Pozornosť návštevníka nie je rozptyľovaná inými ponukami a zostáva dlho uložená v pamäti. Absencia otravných a blikajúcich reklamných bannerov prispieva k pokojnému čítaniu obsahu.

Prezentácia na webovej stránke je podporovaná osobnou doménou makléra. Webová stránka nezaniká a podporuje prácu makléra aj po predaji nehnuteľnosti.

Aká je najlepšia vizitka realitného makléra, ktorý odvádza dobrú prácu? Predaj nehnuteľnosti za vyššiu ako požadovanú cenu. Prepojením webovej stránky nehnuteľnosti a prípadne aj aukcie nehnuteľnosti sa cieľ ľahko dosiahne.

Čo všetko môžete prezentovať na stránke nehnuteľnosti?

Jednoducho všetko, čo vám ponúkajú bežné stránky s ponukou a ešte oveľa, oveľa viac.

Vyžaduje vaša prezentácia viac ako 30 fotografií, čo je maximum na ponukových serveroch, možno preto, že ide o veľký krásny dom?

Na stránke s nehnuteľnosťami to nie je problém, môžete na ňu umiestniť toľko fotografií, koľko chcete.

Mohli by ste okrem videoprehliadky použiť aj iné video? Možno správa o lokalite, rozhovor s majiteľmi alebo niečo iné? Ani to nie je problém, môžete pridať toľko videí, koľko potrebujete.

Dokumenty na stiahnutie? Dlhšie texty? Pôdorysy? Vizualizácie? Čokoľvek chcete. Je to vaša stránka a môžete sem umiestniť všetko, čo pomôže predať ponúkanú nehnuteľnosť. A váš klient? Bude nadšený z toho, čo môžete urobiť pre prezentáciu jeho majetku.

Ponuka v sociálnej oblasti

Hotová webová stránka s dokonalými fotografiami a videom je prvým krokom k propagácii. Zverejnite ho v sociálnych médiách. Zapôsobte najprv obrázkami a získajte si pozornosť. Záujemcovia potom kliknú na stránku a získajú ďalšie informácie.

Ponuka na vašej vlastnej webovej stránke obsahuje odkazy na sociálne siete, ktoré sú často úspešnejšie pri predaji ako tradičné inzertné servery. Sociálne siete vám poskytnú väčší dosah a oslovia oveľa viac potenciálnych kupujúcich. Slúžia aj ako propagácia práce makléra, budujú dôveru a povedomie o profesionálnej práci, čím pomáhajú osloviť predajcov.

Ide o nábor nových vlastností, ktorý bol spomenutý v úvode. Ktorý majiteľ by nechcel makléra, ktorý odvádza takú skvelú profesionálnu prácu pri predaji nehnuteľností. 

Plus. Ak si to situácia vyžaduje, môžete ľahko vytvoriť aukciu nehnuteľnosti z jej webovej stránky. Aukciou získate vyššiu cenu ako pri klasickom predaji. Aj po predaji zostáva webová stránka súčasťou vášho portfólia a slúži na propagáciu vašich profesionálnych služieb. 

Tradičná inzercia

  • Jednotný vzhľad, 
  • obmedzený priestor na opis,
  • bez možnosti pridávať ďalšie dokumenty a informácie,
  • obmedzený počet prezentačných fotografií,
  • obmedzený priestor na prezentáciu videa,
  • nedostatočne prezentuje prácu sprostredkovateľa!

 

Webová stránka aplikácie Chytrý web makléra

  • webová stránka je originálna a poskytuje dostatok priestoru,
  • jedna vlastnosť na jednej stránke dostane plnú pozornosť,
  • vlastnej webovej stránky makléra a nehnuteľnosti je profesionálna prezentácia,
  • umožňuje prezentovať každú nehnuteľnosť samostatne,
  • má prepojenia na sociálne siete,
  • ponúka vytvorenie aukcie nehnuteľností,
  • vytvorenie zoznamu šetrí čas,
  • informácie o nehnuteľnosti a maklérovi sú na jednom mieste,
  • možnosť vytvoriť ľubovoľný počet stránok.
  • Navyše je to skvelý náborový argument.

Ešte nepoužívate stránky nehnuteľností v aplikácii Chytrý web makléra? Vytvorte si konto kliknutím TU a vyskúšajte našu aplikáciu na 30 dní bez záväzkov.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)