Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Chytrý web makléra - viac peňazí za menej práce

Chytrý web makléra - viac peňazí za menej práce

Profesionálna webová prezentácia je pre realitných maklérov jedným zo základných kameňov úspechu. Chytrý web makléra je jedinečná aplikácia, ktorá maklérom pomáha využívať moderné metódy predaja a komunikácie s klientmi. Dostaňte sa medzi realitnú špičku, staňte sa chytrým maklérom!

Ponúknite kvalitné služby, uspejú len tí najlepší

Krátko sme boli svedkami príjemnej situácie pre realitných maklérov. Kupujúci bojovali o ponúkané nehnuteľnosti a podarilo sa im uzavrieť zmluvy s vysokými províziami. Tá doba už dávno uplynula, trh sa ochladil a je najvyšší čas vrátiť sa k poctivej práci. Na trhu s nehnuteľnosťami môžu uspieť len tí, ktorí sa starajú o svojich klientov a ponúkajú špičkové služby. Staňte sa takýmto predajcom aj vy. Potrebujete len jednoduchý nástroj, Chytrý web makléra. 

Osobná prezentácia a komunikácia

Najväčšou devízou makléra sú osobné kontakty. Spokojný klient bude spoluprácu odporúčať ďalej. To však nestačí, trvalo by roky, kým by sa vytvorila predajná sieť. Oveľa efektívnejšie je použiť moderný nástroj na osobnú prezentáciu a komplexnú predajnú ponuku.

Webová stránka s nehnuteľnosťami bude z veľkej časti pracovať za vás. Predstaví zoznam nehnuteľností, kde každá predávaná nehnuteľnosť môže mať vlastnú stránku, môžete ľahko vytvoriť aukciu nehnuteľností, získať nástroj na propagáciu na sociálnych sieťach, ale hlavne si zabezpečíte pravidelnú a automatickú komunikáciu s potenciálnymi klientmi.

Priznajme si nepríjemnú skutočnosť, že bez dokonalej webovej prezentácie a prepracovanej webovej stránky makléra vo svete nehnuteľností neuspejete.

Prečo byť chytrým maklérom

Webová stránka makléra sa jednoducho spravuje a môžete si ju vytvoriť niekoľkými kliknutiami. Môžete pridať vlastnú prezentáciu s fotografiou, referenciami a predanými nehnuteľnosťami. Doména funguje pod vaším menom a klienti vás začnú vnímať ako seriózneho partnera so skúsenosťami a hlbokými znalosťami realitného trhu. Chytrý web makléra čoskoro začne pracovať za vás, naplníte si vlastnú databázu kontaktov a užitočné informácie pre vašich (potenciálnych) klientov sa im začnú posielať automaticky. Budujete si meno u svojich klientov a časté kliknutia na vašu stránku posilňujú vašu pozíciu vo vyhľadávači.

Nebojte sa pridať svojich priateľov do databázy, budú pravidelne informovaní o novinkách na realitnom trhu prostredníctvom zaujímavých článkov.

S čím pomáha aplikácia Chytrý web makléra

Chytrý web makléra je sofistikovaná prezentácia, ktorá podporuje a zabezpečuje predaj a priťahuje nových klientov. Má funkciu automatického e-mailového marketingu, ktorú môžete nastaviť podľa vlastných preferencií. Môžete pracovať v rámci rôznych skupín kontaktov, definovať podmienky pre odosielanie automatických správ, importovať nové kontakty.

Obľúbenou funkciou je vytvorenie vlastnej webovej stránky pre predávanú nehnuteľnosť. Maklér jednoducho získa obrovskú výhodu pri predaji oproti konkurencii, pretože môže nehnuteľnosť ľahko propagovať na sociálnych sieťach a predajných webových stránkach. Môžete tiež ľahko vytvoriť predajné letáky pre túto nehnuteľnosť.

Ak použijete nástroj na aukciu nehnuteľností, môžete podporiť predaj nehnuteľnosti a získať najvyššiu možnú predajnú cenu. Aukcia je úplne transparentná a kompletná správa je veľmi jednoduchá.

Šesť PRO funkcií Chytrého webu makléra

Vlastná doména vybavená mailingom.
Vytváranie stránok nehnuteľností prehľadne, v ľubovoľnom počte s možnosťou aukcie.
Získavanie nových kontaktov zasielaním článkov, zaujímavý e-book dostupný pre klientov.
Pripojenie k sociálnym sieťam, messenger priamo na stránke.
Úplná podpora používateľov a rýchle riešenie problémov počas správy. 

Chytrý web makléra pomôže aj vám

Skúsenosti ostatných vás čoskoro presvedčia o výhodách Chytrého webu makléra. Overené referencie používateľov sú dôkazom toho, že Chytrý web makléra pomáha pri nábore nehnuteľností, prezentácii klientov a automatizovanej komunikácii. Je to vizitka profesionálneho makléra a zaraďuje vás medzi najlepších predajcov na realitnom trhu.

Vyskúšajte to, nie ste sami

Stačí kliknúť na tlačidlo na webovej stránke aplikácie a za niekoľko minút uvidíte, ako presne môže vaša webová stránka vyzerať. Alebo ho môžete zmeniť jedným kliknutím, vybrať si dizajn, farby, funkcie... a čo je najdôležitejšie, nie ste na to sami. Nájdete tu praktické videonávody pre všetky kroky. Alebo jednoducho pošlite e-mail na podporu a požiadajte o pomoc. Alebo si dohodnite online stretnutie s podporou a oni vám so všetkým pomôžu.

Neváhajte, čím skôr budete dohľadateľní a aktívni ako profesionáli v online svete, tým skôr sa vám ozvú klienti.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)