Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


E-book a prečo ho používať na svojom webe?

E-book a prečo ho používať na svojom webe?

Na svojom webe máte od nás pripravený e-book. Prečo?

Prečo je zbieranie kontaktov na webovej stránke také dôležité?

Ak k vám niekto príde na web - napríklad prostredníctvom reklamy na Facebooku alebo videl odkaz na plachte, bilborde a pod., nikdy vás predtým nevidel a nepozná vás, prečíta si informácie - veľmi rýchlo prebehne stránky a vaše stránky za minútu až dve opúšťa. Prichádzate o klienta.

Takto prichádzame o 9 z 10 klientov a ani o tom nevieme. Áno, je to skutočne tak. 

V prípade, že ponúkneme nejaký hodnotný obsah klientovi zadarmo, zanechá nám e-mail. To ho predsa nič nestojí a my máme tiež celkom zadarmo niečo veľmi dôležité - kontakt na niekoho, kto sa zaujíma o reality, kto uvažuje o predaji, kto pozná niekoho, kto predáva alebo chce predávať nehnuteľnosť.

S týmto kontaktom musíme ďalej pracovať, inak jeho získanie nemalo žiadny zmysel. 

Súhlasíte?

Samozrejmosťou by malo byť kontaktovanie tohto kontaktu minimálne raz za mesiac pomocou nových článkov. Nezabudnite pridať aj informácie o novoponúkanej nehnuteľnosti. Ak použijete odkaz na stránku pre nehnuteľnosť, klient si bude pripadať dôležito.

Ďalšou možnosťou je príprava automatu na kontakty, ktoré si stiahli e-book.

Môžete sa ich po piatich dňoch opýtať, či váš e-book už čítali, čo naň hovoria a či sa nepotrebujú na niečo opýtať. Môžete pridať odkaz na svoje referencie, realizované zákazky a podobne.

Odporúčam do e-booku pridať svoj kontakt a podpis. (Vo svojej administrácii v záložke Obsah - Na stiahnutie si stiahnite e-book vo formáte .docx, doplníte, upravíte podľa seba, uložíte ako .pdf a nahráte späť do administrácie v Nastaveniach - E-book - Nahrať súbor a uložíte, hotovo).

Ako vytvoríte automat po stiahnutí e-booku?

V Optimaile v záložke Odosielacie automaty - Nový automat vyplníte názov a idete na ďalší krok. Tu vyplníte predmet e-mailu, text, vložíte podpis a odhlasovací odkaz. Nastavíte počet dní, počas ktorých sa má e-mail odoslať - ideálne 5. Kliknite na pridať e-mail do automatu a uložiť automat.

V administrácii svojho webu sa potom stačí preklikať: Nastavenia - E-book - Zaradiť do automatu a vybrať vami pripravený automat.

Také je to jednoduché. Päť minút.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)