Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Prečo používať Chytrý web makléra?

Prečo používať Chytrý web makléra?

Viete, ako nadobúdajú nehnuteľnosti moderní makléri a čo robia inak, že sa im klienti ozývajú sami? Ušetria čas, menej pracujú a viac zarábajú? 

Jedným z nástrojov je web makléra - v súčasnosti samozrejmosť. Určite aj vy, sami, vyhľadávate na internete. Ak hľadáte dobrú reštauráciu, dobrého kaderníka, opravára... Čo sa stane, ak takéhoto človeka na internete nenájdete? Oslovíte toho, ktorého na internete nájdete, má dobré referencie, je vám sympatický, má dostatok skúseností a dozviete sa o ňom všetko, čo vás zaujíma.

Ak niekoho nenájdete, veríte, že svoju činnosť naozaj vykonáva a môžete sa naň spoľahnúť? Bohužiaľ taká je dnes doba. Alebo možno vďakabohu?

Všetko si hľadáme na internete, tak prečo tam nebyť! A pritom je to veľmi jednoduché.

Vďaka Chytrého webu makléra môžete byť na internete v priebehu pár minút. Stačí kliknúť na tlačidlo Vyskúšať zadarmo. Tu si môžete stránky makléra vyskúšať na 30 dní, bez ďalších záväzkov. Doplníte si svoju fotografiu, svoje referencie, predané nehnuteľnosti, vytvoríte si stránku priamo pre ponúkanú nehnuteľnosť a ešte veľa iných vecí.

Základné informácie doplníte za pár minút, kúpite si doménu podľa svojho mena za 200 Kč na rok a hotovo! Ste na internete. Takto jednoducho. Na všetko nájdete videonávody alebo radu na našej podpore. Nič jednoduchšie nenájdete. 

Chcete vidieť, ako to vyzerá, keď vás klienti oslovujú sami, plnia sa vám databázy kontaktov a vy ich môžete oslovovať, pripomínať sa im, a to všetko automaticky?

Myslíte, že to nie je možné? Ale áno, práve v tomto čase je možné skoro všetko.

Priamo pre realitných maklérov sú práve tieto stránky, ktoré pracujú za vás. Prezentujú vás na internete, zbierajú vám kontakty do databázy a rozosielajú pravidelné informácie všetkým vašim kontaktom.

Pomocou Chytrého webu makléra to dokáže naozaj každý. Stačí vyskúšať. 

Viete prečo je dôležité pracovať s databázou kontaktov?

Viete prečo najúspešnejší obchodníci označujú databázu za zlatú baňu? Pretože je to skutočne tak. Ak venujete trochu svojho času a dáte si na jednu kopu všetky svoje e-mailové kontakty, koľko ich bude? Tisíc alebo dvetisíc? Vedia všetci títo ľudia, že ste realitný maklér? Vedia všetci títo ľudia, ako ste úspešný, spoľahlivý a že túto prácu robíte už niekoľko rokov?

Všetci títo ľudia vás môžu niekedy potrebovať. Môžu vás odporúčať niekoľkým svojim známym, môžu sa o vás zmieniť v posilňovni, na pomaturitnom stretnutí, v práci. Áno, ale iba vtedy, ak sa im budete pripomínať, budú mať pocit, že svojej práci naozaj rozumiete a že sa na vás môžu spoľahnúť. A čo viac? Odporučiť vás ďalej.

Všetko, o čom píšeme, je možné vďaka automatickému rozosielaniu článkov zo Chytrého webu makléra, ktorý obsahuje aj tzv. mailátor, čo je najdôležitejšia súčasť Chytrého webu makléra.

Ak máte webové stránky, ale nemáte žiadny magnet na kontakty a ďalej s nimi nepracujete, tak je to iba pekná vizitka a nič viac. Prichádzate tak o 9 z 10-tich klientov a ani o tom neviete.

Kliknite a vyskúšajte si Chytrý web makléra. Tých pár minút za to stojí a niekoľkokrát sa vám táto investícia vráti.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)