Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Rýchly návod na Chytrý web makléra

Rýchly návod na Chytrý web makléra

1. Ako začať?

Váš web je pripravený na okamžité spustenie. Je naplnený niekoľkými článkami a pre začiatok si stačí iba doplniť údaje o sebe - kontakty a fotografiu. Jedným kliknutím môžete tiež prepínať medzi niekoľkými grafickými šablónami. Môžete si tridsať dní zadarmo vyskúšať, ako všetko funguje.

Do administrácie webu sa dostanete na adrese: www.vase-domena.sk/info - stačí dopísať na koniec adresy vášho webu/info. Ako login použite e-mail zadaný pri registrácii a heslo, ktoré ste si nastavili.

 

2. Čo všetko aplikácia Chytrý web makléra vie? 

Aplikácia Chytrý web makléra vám umožní mať moderný web realitného makléra, získavať nových klientov z internetu a byť v pravidelnom automatizovanom kontakte s existujúcimi klientmi. 

Automatizácia: Raz mesačne sa na vašom webe objaví nový článok a automaticky sa odošle e-mail na vašu databázu. Pritom všetko máte pod kontrolou. Na nový obsah dostanete päť dní vopred odkaz a môžete ho ľubovoľne upraviť alebo skryť. To isté platí o mailovom automate.

E-mail marketing: Môžete všetko nechať nastavené ako to je, alebo si vytvárať vlastné odosielacie automaty, formuláre na web a vytvárať skupiny kontaktov.

Grafické šablóny: Môžete si vybrať niektorú z pripravených šablón a jedným kliknutím zmeniť podobu webu.

 

3. Stránka pre nehnuteľnosť

Ponúknite svojim klientom STRÁNKU ICH NEHNUTEĽNOSTI. Najlepší spôsob, ako získať predávajúceho je... Šokujete ho! Posaďte klienta na zadok slovami: "Vytvorím pre predaj vašej nehnuteľnosti špeciálne webové stránky!" A tie teraz vytvoríte veľmi jednoducho pomocou Chytrého webu makléra.

 

4. V akej verzii pobeží testovací účet? 

Váš testovací účet pobeží vo verzii balíčka "CHYTRÝ WEB". Môžete si tak vyskúšať úplne všetky funkcie, ktoré Chytrý web makléra ponúka. Je to náš najobľúbenejší balíček, a preto sme ho na testovanie zadarmo uvoľnili všetkým.

 

5. Na akej doméne pobeží môj web? 

V testovacej tridsaťdňovej lehote pobeží váš web na doméne 3. radu - to znamená www.jmenoprijmeni.chytry-web-maklera.sk . Ak sa v priebehu testovacieho obdobia rozhodnete využiť platenú verziu, prevedieme celý web na doménu 2. radu - to znamená - www.VaseMeno.sk

 

6. Ľudia sú pripravení vás podporiť 

To je vec, ktorú naši zákazníci najviac oceňujú. Nie ste v tom sami a keď budete potrebovať v niečom poradiť, vždy je na druhej strane človek, ktorý vám pomôže. A nielen to. Máme všetko rozdelené tak, aby sa vám hneď venoval jeden z členov tímu, ktorý nikdy nepovie "neviem, posuniem to kolegovi", ale hneď sa vám bude venovať expert, ktorý bude rozumieť vašej otázke:

Lukáš Kiráľ, e-mail: lukaskiral@pireus.cz

Na Lukáša sa môžete obrátiť mailom, keď budete potrebovať pomoc typu "niečo sa mi rozbilo". Lukáš je šéf vývoja a dokáže v reálnom čase všetko napraviť. 

Michal Hejduk, e-mail: podpora@chytry-web-maklere.cz

Na Michala sa môžete obrátiť s otázkami týkajúcimi sa administrácie, nastavenia profilu, správy alebo nastavenia domén. S ním môžete komunikovať e-mailom, ale nebojte sa, vašu požiadavku vybaví v čo najkratšom čase.

 

Než napíšete na podporu, pozrite sa, prosím, či riešenie vášho problému nenájdete vo videonávodoch alebo v nápovede v administrácii vášho webu.

Tak, to je zatiaľ všetko. Užívajte si testovanie a keď budete potrebovať s niečím pomôcť alebo poradiť, dajte nám vedieť. Sme tu pre vás.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)