Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stále váhate s propagáciou na Facebooku?

Stále váhate s propagáciou na Facebooku?

Nedávno vyšiel na iprima.cz zaujímavý článok o tom, že mladí ľudia (do 24 rokov) opúšťajú Facebook a využívajú viac Instagram a Snapchat. ALE naopak, starších ľudí na Facebooku pribúda a celkovo počet užívateľov Facebooku neustále rastie.

Na Facebook prichádza množstvo ľudí v dôchodkovom veku, aby boli v spojení s ľuďmi, s ktorými by inak komunikovali málo alebo vôbec. Mladí ľudia označujú Facebook za "územie starcov". Aj napriek tomu počet mesačne aktívnych užívateľov Facebooku narástol na 2,4 miliardy (práve vďaka novým užívateľom nad 55 rokov) a 1,5 miliardy ľudí využíva Facebook každý deň.

Počet registrovaných Čechov sa zvýšil na 5,3 milióna, pritom polovica z nich má viac ako 35 rokov.

Zaujímavé je, že názor väčšiny ľudí, ktorí Facebook nepoužívajú, je taký, že je to niečo, čo je predsa pre mladých, je to pre nich zložité a nemá zmysel sa tým zaoberať. Podľa štatistík je ale opak pravdou. Táto sieť je pre starých :). Ešte v roku 2016 to tak nebolo, ale v tomto roku sa čísla výrazne zmenili. Facebook sa stal bežnou súčasťou ľudskej komunikácie.

Pozrite sa na štatistiku Facebooku podľa veku ich užívateľov. Je to sieť naozaj iba pre mladých?

V súvislosti s tým mi napadla otázka, akí starí sú vlastne naši predávajúci?

Prešla som si všetkých svojich predávajúcich klientov za posledných 6 rokov. Najmladší mal 33 rokov, najstarší zas 80. Vekový priemer všetkých mojich klientov je 52 rokov.

Na Facebooku je 2,8 milióna Čechov, ktorí majú viac ako 35 rokov. A 77 % Čechov vlastní nejakú nehnuteľnosť. Myslíte, že je to málo? Že naozaj nemá zmysel sa zaoberať Facebookom?

Ako by ste sa mali postaviť k propagácii na Facebooku a čo všetko môžete na Facebook dávať, som vám napísala v minulých článkoch. Môžete si ich prečítať na našom blogu: https://chytry-web-maklera.sk/blog.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)